Föreläsningar

Intresserad av att lära dig mer om Energibarn?

Föreläsningar och rena utbildningspaket om Energibarn med Anna Hallén finns i tre steg för personal i skolans och förskolans värld.

Barn vill om de bara kan. Så då är det viktigt för oss lärare att skapa möjligheter så att de kan! Det finns en massa enkla knep. Och det är just dessa som Anna berättar om. Allt från hur de fungerar till hur de lär in och sen hur vi kan skapa inlärningssituationer efter detta. ”Straffsparkar” – enkla snabba lösningar som verkligen fungerar.

Förutom de som nämns nedan, kan en heldag om Energibarn var den perfekta starten på ert kommande arbete för att skapa underbara möjligheter av dessa kreativa hjärnor.

Föreläsningar om Energibarn

Energibarn

Handlar om hur barn och ungdomar med till exempel ADHD kan fungera i skolans värld.

Hur tänker ett energibarn? Vad är det som gör de så speciella, unika men också så svåra att stoppa in i skolans ”box”. Hur vi kan kompensera för att skapa en enkelhet ochlugn. Hur kan vi vända svagheterna till styrkor?

Går det att uppfostra bort en brist?

Kreativa lösningar för inlärning

Föreläsning nummer två skapar nya möjligheter för en lugn undervisning. Hur lär barn in och hur redovisar de bäst? Enkla lösningar, billiga lösningar utan specialresurser och dyrt material.

Barn vill om de bara kan.

Serverar vi ”myror i brallan” till frukost?

Föreläsning nummer två är oerhört spännande. Den handlar om hur kosten påverkar våra barn. Och hur kosten påverkar våra signalsubstanser.

Hur äter du dig lugnare och mer koncentrerad? Går det?

(Läs gärna om vad en förälder skriver om kost HÄR)

Guldkorn från alla föreläsningar

Här får du en gedigen och komprimerad sammanfattning.
Vi har helt enkelt plockat ut det bästa ur det mesta!

Prisexempel

Pris för en skola

10 000,- ex moms per föreläsning

Många skolor kämpar med sin budget. Kanske till och med alla skolor. Men det finns oftast fler skolor i samma kommun. Eller grannskolor i olika kommuner. Gå ihop!

Flera skolor

2 skolor; pris per skola: 5 000 kr ex moms.
3 skolor, pris per skola : 3 333 kr ex moms.
4 skolor eller fler, pris per skola: 2500 kr ex moms.

Lågt pris

2 500 – 10 000 kronor är ett lågt pris för att skapa möjligheter för dagens barn med ”myror i brallan”. På köpet får skolan gladare och piggare pedagoger.